10/04 | 18:30 | Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΑΚ – ΤΜΕΔΕ – ΕΑΤ στο Ηράκλειο Κρήτης με θέμα: «Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»

Η πρωτοβουλία ενημέρωσης για τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τεχνικό κλάδο, συνεχίζεται με νέο σταθμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο ΤΕΕ/ΤΑΚ (Πρεβελάκη & Γρεβενών), στο Ηράκλειο.

Την εκδήλωση με θέμα «ΤΜΕΔΕ- Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα», θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΑΚ κ. Γιώργος Ταβερναράκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης με αρμοδιότητα την Έρευνα, την Τεχνολογία και την Καινότομία κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Διευθύντρια Συνεπενδύσεων και Εγγυήσεων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας κα Ελένη Κολοφωτιά, θα αναλύσει τα νέα δεδομένα του Ταμείου Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ και θα παρουσιάσει τα νέα χρηματοδοτικά και εγγυοδοτικά εργαλεία με τα οποία η ΕΑΤ στηρίζει τις ΜμΕ.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας εταιρείας μικροχρηματοδοτήσεων ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions από τον CEO της, κ. Χαράλαμπο Αγκυρόπουλο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι σε μια προσπάθεια διάδρασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικασία έγκρισης δανείου μικροχρηματοδότησης σε πραγματικό χρόνο.

4 Απριλίου, 2024