Διπλή «Χρυσή» Βράβευση στα «Digital Finance Awards 2024» για την ψηφιακή εφαρμογή της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions

Το καινοτόμο ψηφιακό μοντέλο λειτουργίας της εταιρείας ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions απέσπασε δύο χρυσά βραβεία, αυτά της Καλύτερης Ψηφιακής Πλατφόρμας (Best Digital Platform) και της Καλύτερης Ψηφιακής Πρωτοβουλίας Χρηματοδότησης για ΜμΕ (Best Consumer / SME Lending Digital Initiative) στα Digital Finance Awards 2024.

Η ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, μέλος του ομίλου ΤΜΕΔΕ, αποτελεί τον πρώτο αδειοδοτημένο, από την Τράπεζα της Ελλάδος, καινοτόμο πάροχο μικροχρηματοδοτήσεων θεσμικού φορέα στην Ελλάδα.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν την αναγνώριση της state-of-the-art πλατφόρμας της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, η οποία παρέχει πρόσβαση σε χρηματοδότηση, εύκολα, γρήγορα και ψηφιακά σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του τεχνικού κόσμου, μέλη του ΤΜΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την διπλή βράβευση, κυρίως γιατί αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που καταβάλει το ΤΜΕΔΕ, προκειμένου να στηρίξει τον Τεχνικό Κόσμο. Για εμάς, βασικός στόχος είναι να παρέχουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου, αλλά και στους νέους επιστήμονες και start uppers, μέλη του ΤΜΕΔΕ εύκολη και ελκυστική ροή χρηματοδότησης, την ώρα που πραγματικά τη χρειάζονται.

Η ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών, με τη χρήση της καινοτόμας πλατφόρμας, επιβεβαιώνει την αταλάντευτη προσήλωσή μας στην προσαρμογή του ΤΜΕΔΕ στις προκλήσεις της εποχής. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή».

«Είμαστε ευτυχείς και ιδιαίτερα υπερήφανοι για την αναγνώριση των προσπαθειών που έχουμε κάνει», δήλωσε ο Χάρης Αγκυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, ο οποίος παρέλαβε τις τιμητικές διακρίσεις.

«Αποστολή μας είναι να στηρίζουμε τα μέλη του ΤΜΕΔΕ, με έξυπνες, ψηφιακές και προσβάσιμες λύσεις χρηματοδότησης. Τα βραβεία που λάβαμε υπογραμμίζουν την αφοσίωσή μας στην παροχή μιας εξαιρετικής ψηφιακής εμπειρίας για τα μέλη μας, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, Profile Software».

Οι υπηρεσίες εγγραφής, αίτησης και  εκταμίευσης που προσφέρει η ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions απλοποιούν τη διαδικασία δανεισμού, μέσω της πλήρους ψηφιακής του εφαρμογής, που δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του ΤΜΕΔΕ, να αιτηθούν δάνεια έως και €25.000 από οπουδήποτε βρίσκονται ανά πάσα στιγμή.

Τα Digital Finance Awards 2024 αναγνωρίζουν την εξαιρετική τεχνολογική καινοτομία, καθώς το βραβείο Best Digital Platform επικεντρώνεται ειδικά σε ψηφιακές πλατφόρμες, που προσφέρουν απρόσκοπτες εμπειρίες χρήστη και επιχειρηματικά οφέλη. Η βράβευση επιβεβαιώνει την επιτυχία της στον προσδιορισμό του τοπίου των μικροπιστώσεων.

Σχετικά με την ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions

H ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, θυγατρική του ΤΜΕΔΕ, αποτελεί την 1η αδειοδοτημένη από την ΤτΕ, εταιρεία χορήγησης μικροχρηματοδοτήσεων θεσμικού φορέα, που πρωτοπορεί στον τρόπο με τον οποίο οι νέοι επαγγελματίες του Τεχνικού Κόσμου αποκτούν πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές λύσεις. Παρέχουμε δάνεια γρήγορα, εύκολα και πλήρως ψηφιακά, με έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών και στον υπεύθυνο δανεισμό.

Ακολουθήστε το ΤΜΕΔΕ

Ακολουθήστε την ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions

26 Φεβρουαρίου, 2024