23/2 | 18:00 | Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/TΠ – ΤΜΕΔΕ – ΕΑΤ στην Τρίπολη με θέμα: «Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»

Η πρωτοβουλία ενημέρωσης για τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τεχνικό κλάδο, συνεχίζεται με νέο σταθμό την Τρίπολη.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας (Ελ. Βενιζέλου 39), στην Τρίπολη.Την εκδήλωση με θέμα «ΤΜΕΔΕ– Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα», θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Διευθύντρια Συνεπενδύσεων και Εγγυήσεων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας κα Ελένη Κολοφωτιά, θα αναλύσει τα νέα δεδομένα του Ταμείου Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ και θα παρουσιάσει τα νέα χρηματοδοτικά και εγγυοδοτικά εργαλεία με τα οποία η ΕΑΤ στηρίζει τις ΜμΕ.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας εταιρείας μικροχρηματοδοτήσεων ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions από τον CEO της, κ. Χαράλαμπο Αγκυρόπουλο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι σε μια προσπάθεια διάδρασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία έγκρισης δανείου μικροχρηματοδότησης σε πραγματικό χρόνο.

23 Φεβρουαρίου, 2024