19/2 | 19:30 | Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/TH – ΤΜΕΔΕ – ΕΑΤ στα Ιωάννινα με θέμα: «Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»

Η πρωτοβουλία ενημέρωσης για τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τεχνικό κλάδο, συνεχίζεται με νέο σταθμό τα Ιωάννινα.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ (Αραβαντινού 6-8), στα Ιωάννινα.Την εκδήλωση με θέμα «ΤΜΕΔΕ– Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ κ. Ιωάννης Τσίγκρος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ηπείρου της ΠΕΔΜΕΔΕ κ. Γεώργιος Ντάτσης και ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διευθυντικά στελέχη της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας θα αναλύσουν τα νέα δεδομένα του Ταμείου Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ και θα παρουσιάσουν τα νέα χρηματοδοτικά και εγγυοδοτικά εργαλεία με τα οποία η ΕΑΤ στηρίζει τις ΜμΕ.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας εταιρείας μικροχρηματοδοτήσεων ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions από τον CEO της, κ. Χαράλαμπο Αγκυρόπουλο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι σε μια προσπάθεια διάδρασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία έγκρισης δανείου μικροχρηματοδότησης σε πραγματικό χρόνο.

14 Φεβρουαρίου, 2024