22/04 | 18:30 | Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΔΜ – ΤΜΕΔΕ – ΕΑΤ στην Καστοριά με θέμα: «Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»

Η πρωτοβουλία ενημέρωσης για τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τεχνικό κλάδο, συνεχίζεται με νέο σταθμό την Καστοριά.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα  22 Απριλίου στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Έσπερος (Περιοχή Φουντουκλή), στην Καστοριά.

Την εκδήλωση με θέμα «ΤΜΕΔΕ- Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα», θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΔΜ – ΝΕ Καστοριάς κ. Δημήτρης Παππάς και ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το Στέλεχος Διεύθυνσης Συνεπενδύσεων και Εγγυήσεων του Τμήματος Εγγυήσεων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Πρωτογεράκης, θα αναλύσει τα νέα δεδομένα του Ταμείου Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ και θα παρουσιάσει τα νέα χρηματοδοτικά και εγγυοδοτικά εργαλεία με τα οποία η ΕΑΤ στηρίζει τις ΜμΕ.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας εταιρείας μικροχρηματοδοτήσεων ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions από τον CEO της, κ. Χαράλαμπο Αγκυρόπουλο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι σε μια προσπάθεια διάδρασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικασία έγκρισης δανείου μικροχρηματοδότησης σε πραγματικό χρόνο.

22 Απριλίου, 2024